2 Nisan 2018 Pazartesi

vidoport üzerinde en çok izlenen Excel eğitim videoları

İleri Düzey Excel eğitimlere giriş

İleri düzey Excel öğrenmek, Adım adım iyi bir Excel kullanıcısı olmak için bilmeniz gereken temel konular, İleri Düzey Excel eğitimlerimizde anlatılan konulardan örnekler.

Excel'de ilk adımlar ve Excel'i öğrenmeye başlamak

Excel’i öğrenmeye başlamak için bilmeniz gereken konular nelerdir. Excel'i öğrenmek için bilmeniz gerekenler. Excel de ilk adımlar ve başlangıç eğitimleri. Excel kullanmaya başlamaya nereden başlamalısınız. Excel başlangıç eğitimleri.

Excel'de Aç listesindeki dosyaların isimlerini silmek, sabitlemek, yollarını bulmak

Excel'de Aç listesindeki dosyaların isimlerini silmek, sabitlemek, yollarını bulmayı nasıl yaparsınız. Sık sık kullandığınız dosyalara daha hızlı erişmek için, dosyaları Aç listesine nasıl sabitlersiniz yada sabitlediğiniz dosyaları nasıl silersiniz.

SQL Server ve SQL Server çalışma mantığı

SQL Server Giriş ve temel tanımlamalar. SQL Server öğrenmek için SQL Server mantığını anlama ve SQL Server çalışma şekillerini kavrama.

Excel'de Topla, Mak, Min, Ortalama ve Bağ_Değ_Say İşlevleri

Excel’in en çok kullanılan formüllerinden olan Topla, Mak, Min, Ortalama ve Bağ_Değ_Say İşlevlerinin kullanımları. Excel de formülleri kullanarak sayısal değerlerdeki en büyük, en düşük, ortalama gibi değerleri bulmak ve sayıların kaç tane olduğunu bulmak.

Özet Tablo oluşturma ve grafikler oluşturmak

Excel'in en önemli özelliklerinden olan ve iş dünyasında oldukça yoğun olarak kullanılan  Özet Tablo oluşturma ve Özet grafikler oluşturma eğitim videoları. Oluşturduğunuz Özet Tablolar’da grafikleri nasıl kullanırsınız.

Excel- VBA eğitimlerine giriş ve ilk adımlar

Excel’in en çok merak edilen konularından olan Excel VBA eğitimlerine giriş ve ilk adımlar, VBA’yı adım adım kullanmaya başlamak. Excel VBA’da kod yazmayı öğrenmek için bilmeniz gereken konular nelerdir. Excel VBA nasıl öğrenilir sorularına cevap bulabileceğiniz eğitim setimiz.

Excel'de Pivot Table - Özet Tablo oluşturmak

Excel'de Özet Tablo oluşturmak için neler yapmalısınız. Excel'de Pivot table nasıl oluşturulur ve kullanılır. Excel’in en çok kullanılan özelliklerinden olan Pivot Table oluşturma ve kullanma eğitimlerimiz ile binlerce satır verinizin özetini hızlıca oluşturun.

Excel'de DÜŞEYARA İşlevi nasıl kullanılır?

Excel'in en çok kullanılan işlevlerinin başında gelen Düşeyara işlevi’nin kullanımını nasıldır. Düşeyara fonksiyonu nasıl kullanılır. Aradığınız bir değeri başka bir tablodaki karşılığını bularak getiren Düşeyara işlevinin kullanımı ve anlatımı.

Excel'de sık kullanılan Ctrl + Shift ve Ctrl kısayolları

Excel'de daha hızlı çalışmanızı sağlayacak Ctrl + Shift kısayolları ve Ctrl tuşlarının kullanımı. Hızlı bir şekilde işlemler yapmak için Klavye kısayollarını nasıl kullanırsınız. Excel’de daha hızlı çalışmak için bilmeniz gereken klavye kısayolları nelerdir.

Ömer Faruk ÇOLAKOĞLU ile DevExpress'e giriş ve genel kavramlar

.net platformunun bir componenti olan DevExpress,  .Net platformu ile uygulama geliştirenler için görsel açıdan çok iyi düzenlemeler sağlayan, DevExpress videoları, Developer Express videoları, DevExpress eğitimleri?

Firmanızın 11 aylık satış değerlerinden 12. ayı tahmin etmek

Firmanızın 11 Aylık Satış Değerlerinden 12. Ayı Tahmin Etmek. Firmanızın 11 aylık oluşan satış/üretim gibi değerlerinden yararlanarak, 12. Ayı nasıl tahmin edersiniz.

Excel 2010 ve 2013 versiyonlarında Power Query'i yüklemek

Excel’deki satır yazma sınırını aşmaya yarayan Power Query eklentisini Excel 2010 ve 2013 versiyonlarında yüklemek. Excel 2016 versiyonlarında otomatik olarak yüklü gelen Al ve Dönüştür özelliklerini 2010 ve 2013’de kullanabilmek için Power Query'yi Excel'e yüklemek ve kullanmak.

Excel'de Düşeyara, İndis-Kaçıncı, Kaydır-Kaçıncı İşlevlerinin kullanımları-farklılıkları

Excel'de Düşeyara, İndis-Kaçıncı, Kaydır-Kaçıncı İşlevlerinin kullanımları-farklılıkları nelerdir. Excel’de Düşeyara işlevini kullanamadığımız durumlarda, İndis ve Kaçıncı işlevini nasıl kullanırız. Benzer şekilde Kaydır ve Kaçıncı işlevleri nasıl kullanılır.

Sütunları taşırken boş sütun oluşmasını engellemek

Excel'de Sütunları taşırken arada boş sütunlar oluşmasını nasıl engellersiniz. Excel’de sütunları sürükle-bırak yöntemi ile taşıma yaptığınızda, oluşan sütun boşluğunu nasıl engellersiniz. Excel’de Bilinmeyenler, püf noktalar nelerdir.

Excel'de Eğer işlevinin kullanımı, Eğer işlevinin kullanım detayları

Excel'de Eğer işlevinin kullanımı, Eğer işlevinin kullanım detayları nelerdir. Excel’de şarta bağlı hesaplamalar yapmak için kullanılan Eğer işlevinin anlatım videosu. Eğer mantığı nasıl kurulur ve şarta bağlı hesaplamalar nasıl yapılır. Excel’de Eğer fonksiyonunun kullanım videoları, Eğer işlevi anlatımı

EXCEL'de Toplam almak için ETOPLA işlevi ve Kullanımı

Etopla işlevini kullanarak şarta bağlı toplamlar alabilirsiniz. Etopla fonksiyonu ile belirlediğiniz tek şarta bağlı toplamlar alınır. Excel’de tek şarta bağlı toplam almak için kullandığımız ve en çok kullanılan İşlevlerin başında gelen Etopla işlevinin kullanımı, anlatımı

SQL ile Excel arasında bağlantı yaratarak, Özet Tablo Raporları oluşturmak

SQL ile Excel arasında bağlantı yaratarak, Özet Tablo Raporları oluşturmak. Excel’de büyük veriler ile çalışmak için SQL bağlantılarını nasıl yaratırsınız. SQL Excel bağlantısını yaratarak, verilerin, raporların anlık güncellenmesini sağlamak. Excel’de canlı data ile çalışmak ve raporlar oluşturmak.

Excel listelerinizde Filtreleme yaptıktan sonra kalan değerleri toplama yöntemleri

Excel listelerinizde Filtreleme yaptıktan sonra kalan değerlerin toplamlarını nasıl alırsınız. Filtreleme yaptıktan sonra kalan değerlerin toplamını, ortalamasını almak için Alttoplam işlevini nasıl kullanırsınız. Excel’de Alttoplam işlevinin kullanımı.

Excel'de Hedef-Gerçekleşen satış değeri grafiği oluşturmak

Excel’de formülleri kullanarak ve Excel’in özelliklerini kullanarak Hedef-Gerçekleşen satış değeri grafiği oluşturmak. Excel’de grafikler oluşturma eğitimleri ile, yıllık hedeflenen ile gerçekleşen değerlerin grafiklerini oluşturmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Excel öğrenmek istiyorsanız, Excel eğitim sitesi vidoport.com'u ziyaret ediniz.

İş dünyasının en çok kullanılan ve hemen hemen her çalışanın iyi bilmesi gereken programların başında gelen Excel programını öğrenmek veya E...