20 Nisan 2018 Cuma

Excel öğrenmek, Temel Excel Öğrenmeye nereden başlamalısınız?

Günümüz'de iş dünyasının en çok kullanılan programlarının başında gelen Excel programını öğrenmek için farklı seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

Yoğun iş temposunda çalışanlar için akşamlara kursa gitmek, kursa zaman ayırmak oldukça zor bir iştir. Oysa ki, kendi bilgisayarınızın başında kahvenizi yudumlarken Excel kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Excel Öğrenmek, Excel'i nasıl öğrenirsiniz. 

Excel'i öğrenmek için vidoport.com üzerindeki Temel Excel eğitimlerinden yaralanabilirsiniz.

Örneğin;
https://goo.gl/njFgAv bu linkte tıklayarak, Online Excel öğrenmeye başlayabilir ve Excel'in kullanım arayüzünü tanıyabilirsiniz.

vidoport.com üzerinde bulunan Temel ve ileri Excel eğitim videoları ile kısa sürede, Excel'i etkin kullanmaya başlayabilirsiniz.

vidoport.com üzerindeki örnek dosyaları indirerek, bu dosyalar üzerinde pratikler de yapmanız mümkündür.

Excel sertifikanızı alın.

vidoport.com üzerindeki online Excel eğitimlerini tamamladığınızda, Excel sertifikalarınız otomatik olarak oluşmaktadır. Bu sayede, tamamladığınız Excel derslerinin eğitimlerini sertifikalarını alabilir ve Facebook, Linkedin gibi ortamlarda paylaşabilirsiniz. 

Excel'i kendi hızınızda öğrenin.

Sınıf eğitimlerinden farklı olarak Online eğitimlerde, eğitim ve öğrenme hızınızı kendiniz belirlersiniz.  İstediğiniz Excel dersleri tekrar tekrar izleyebilir, Excel videolarını durdurarak, geri sararak, yeniden Excel derslerinizi izleyebilirsiniz. 

vidoport üzerindeki Excel eğitimlerinden yararlanın.

Online Excel eğitimleri konusunda Türkiye'de bir numara olan vidoport.com üzerindeki Başlangıçtan İleri Düzeye kadar olan tüm Excel eğitimlerini izleyebilirsiniz. Hemen hemen her gün güncellenen Excel eğitim videoları vidoport, Excel öğrenmek isteyenlerin buluşma noktasıdır.  

Excel'i öğrenmeye başladıktan sonra, detaylarını da öğrenmek için vidoport üzerinde bulunan Excel eğitim videolarından yararlanabilirsiniz. 


Excel'i öğrenmek, Excel grafiklerini öğrenmek, Excel özet tablo oluşturmayı öğrenmek, Excel Düşeyara kullanımını öğrenmek gibi, çalışırken, çalışacaksanız ihtiyaç duyacağınız tüm Excel derslerini vidoport üzerinde bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Excel öğrenmek istiyorsanız, Excel eğitim sitesi vidoport.com'u ziyaret ediniz.

İş dünyasının en çok kullanılan ve hemen hemen her çalışanın iyi bilmesi gereken programların başında gelen Excel programını öğrenmek veya E...