21 Haziran 2018 Perşembe

Excel öğrenmek istiyorsanız, Excel eğitim sitesi vidoport.com'u ziyaret ediniz.

İş dünyasının en çok kullanılan ve hemen hemen her çalışanın iyi bilmesi gereken programların başında gelen Excel programını öğrenmek veya Excel programında kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

Excel'i öğrenmek için kursa gidebilir, Youtube gibi ücretsiz video araçlarını tercih edebilir veya vidoport.com gibi, online Excel eğitim sitelerinden yararlanabilirsiniz.

Excel öğrenmek için kursa gitmek, İstanbul gibi büyük şehirlerde çalışanların tercih etmediği bir durum. Yoğun mesai sonrası 3 saat te kursa gitmek, yoğun bir tempoda çalışanlar için mümkün oldukça tercih edilen bir durum değil.

Youtube gibi ücretsiz ortamlar da aradığınız bir bilgiyi bulmak, bazen bir işkenceye dönüşebiliyor. Bir kalite kontrolü olmadığı için aynı konuda çok sayıda, farklı anlatımda eğitim videoları kafanızın karışmasına neden olabiliyor.

Youtube çok az kişi, düzenli olarak video ekliyor ve sürekli güncelleme yapıyor.

Bknz: Youtube Excel Eğitimleri kanalım.

Excel öğrenmek için farklı bir kanal ise vidoport.com gibi Online Eğitim siteleri. Bu sitelerde de -vidoport.com hariç- Excel eğitim videolarının güncellenmesi sıklıkla yapılmıyor. Her sitenin kendi içinde bir mantık yapısı var.

vidoport.com üzerindeki ücretsiz Excel öğrenebileceğiniz eğitimleri aşağıda bulabilirsiniz.
Excel'i öğrenmeye başlamak, Excel programını kullanmaya başlamak
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri. Excel'i öğrenmeye başlamak
Excel'e veri girme yöntemleri. Excel'e veri girişi nasıl yapılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Excel kullanırken veri girme yöntemleri nelerdir. Excel de veri girerken dikkat etmeniz gerekenler. Veri giriş kısayolları nelerdir.
Excel'de verileri seçmek. Excel'de Tüm tabloyu seçmek nasıl yapılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Tablolarınızın tamamını seçmede kullanılan farklı yöntemler..
Excel'de Hizalama Grubu düğmeleri nasıl kullanılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri -Excel de hizalama araçlarını kullanarak, hizalamalar nasıl yapılır.
Excel'de Giriş ve Sayı grubu ve düğmelerin kullanımlarını öğrenmek.
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Giriş sekmesindeki Sayı grubundaki düğmelerin kullanımları ve videolu ders anlatımları.
Excel'de Yazıtipi grubu nasıl kullanılır? Excel'de üst-alt simge nasıl yazılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel'de Yazıtipi grubu düğmeleri ne amaçla kullanılır. Excel de üst simge-alt simge yazmak. Excel de yazıtipi seçenekleri ile çalışmak
Excel'de biçimlendirme yapmak, Biçimlendirme teknikleri ile nasıl çalışılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Excel'de verilerinizi biçimlendirme yapma. Excel biçimlendirme ayarları nasıl yapılır. Excel de biçimlendirme kullanımı ve düğmeleri nasıl kullanı
Excel formüllerinde hesaplama nasıl yapılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Excel de hesaplama nasıl yapılır. Hesaplama yöntemleri nelerdir?
Excel'de rakamları nasıl arttırırsınız?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri -Excel derslerinde rakamları arttırmak için bilmeniz gerekenler. Excel de hesaplama yöntemleri nelerdir. Excel de rakamlar nasıl artar.
Excel'de satırdaki değerleri sütunlara yapıştırma nasıl yapılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Excel'de Satırdaki değerleri sütunlara yapıştırma yöntemleri nelerdir. Excel'de satırdaki değerieri nasıl sütunlara yapıştırırız.

Excel'de merak edilen 2 soru ve cevabı nedir?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan dersler - Excel'de eğitimlerde merak edilen sorular

Excel'de listelerinizin daha net okunmasını nasıl sağlarsınız?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan dersler - Excel'de oluşturduğunuz tabloların daha net okunmasını sağlamak için yapmanız gerekenler.

Excel'de Satır ve Sütunlar nasıl genişletilir?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan dersler - Excel'de Satır ve Sütunları Genişletme yöntemleri, Satırları ve sütunları genişletmenin farklı yöntemleri

Excel'de Satırları ve sütunları genişletmek
Excel öğrenmek için videolu dersler- Excel'de satırları ve sütunları genişletmede kullanılan farklı yöntemler nelerdir. Birden fazla satır veya sütununu aynı anda genişletmek için neler yapmalısınız.

Excel'de sütunları seçmek nasıl yapılır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel öğrenmeye başladığınızda ilk yapmaya başlayacağınız işlerden birisi sütunları seçmektir. Excel de sütunları seçmede kullanılan 4 farklı yöntemler nelerdir? Excel'de sütunlar nasıl seçilir?

Excel'de Sütunlar nasıl taşınır?
Ücretsiz Excel Dersleri, Ücretsiz Excel öğrenme videoları. Excel Öğrenmek için gerekli olan video dersleri - Excel'de sütunları taşımak için kullanabileceğiniz 3 farklı yöntemi biliyor musunuz?

Excel eğitim setlerimize göz atmak isterseniz https://vidoport.com/egitim-setleri/excel-egitimleri/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: www.omerbagci.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Excel öğrenmek istiyorsanız, Excel eğitim sitesi vidoport.com'u ziyaret ediniz.

İş dünyasının en çok kullanılan ve hemen hemen her çalışanın iyi bilmesi gereken programların başında gelen Excel programını öğrenmek veya E...