20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yayın hazırlığı süren İleri Düzey 2013 Kitabımızın Arka Kapak Yazısı...


İleri Düzey Excel 2013
İşlevler – Veri Analizi – Raporlama

Ömer Bağcı

Gözden Geçirilmiş ve Güncellenmiş 5. Baskı



ARKA KAPAK

İleri Düzey Excel 2013 kitabı ile Koşullu Biçimlendirmeler ile tablolarınızın kullanımını, Veri Doğrulama ile veri girişindeki hataları yok etmeyi, Sıralama yapmanın bilinmeyenlerini, Filtreleme Özelliklerini, Eğer, ÇOKETOPLA gibi işlevlerin kullanımlarını öğrenebilir, veri analizleri yapabilirsiniz. Özet tabloları kullanarak detaylı analizler yapmaktan, ÇOKETOPLA işlevi ile birden fazla şarta bağlı toplam aldırmaya kadar Excel’i A’dan Z’ye kullanmaya başlayabilirsiniz. Makroları öğrenerek, özel fonksiyonlar yazarak işlerinizi oldukça hızlandırabilirsiniz.

Bu kitabı aldığınızda Online Bilgisayar Eğitimleri Alabileceğiniz Online Bilişim Akademisi’nden 49 TL olan Excel, İleri Excel, Excel İşlevleri, Excel Uzmanlık konularının anlatıldığı Excel Üyeliğine ÜCRETSİZ olarak sahip olacaksınız.  

101 Bilinmeyen Excel Özelliği sayesinde Excel de uzmanlaşabilirsiniz. İşlevlerin ortak kullanımları örnek

5. Baskıyı yapan İleri Düzey Excel Kitabın en önemli özelliklerinden biri,  ilk dört baskıyı alan çeşitli meslek gruplarındaki okuyucular ile yapılan birebir görüşmeler, yazarın sürekli olarak firma ve kişilere verdiği İleri Düzey Excel Eğitimlerinden çıkan sonuçlar ve okuyuculardan gelen e–postalar değerlendirilerek kullanıcıların en çok karşılaştıkları ve ihtiyaç duyduğu konulara da yer verilmiş olmasıdır.

İleri Excel konusunda çeşitli bilgiler, sorunlar ve fikir grubu için Facebook – İleriexcelciler grubumuzu ziyaret edebilir, görüş ve önerilerinizi info@omerbagci.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Adları Kullanmak
Koşullu Biçimlendirmeler Yapmak
Özet Tabloları Kullanmak
Hedef Ara ve Senaryoları Kullanmak
Alt Toplamlar Almak
Grafikler İle Çalışmak
İşlevleri Kullanmak
Makroları Kullanmak
Excel Çözücüyü Kullanmak
VBA'ya Giriş
Klavye Kısayolları
İleri Düzey Uygulamalar
Fonksiyonların İngilizce
Türkçe Karşılaştırmaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Excel öğrenmek istiyorsanız, Excel eğitim sitesi vidoport.com'u ziyaret ediniz.

İş dünyasının en çok kullanılan ve hemen hemen her çalışanın iyi bilmesi gereken programların başında gelen Excel programını öğrenmek veya E...